Gezocht: Doe-vrijwilligers voor praktische ondersteuning

Gezocht: Doe-vrijwilligers voor praktische ondersteuning

Dégage is een groeiende organisatie. Om de fabriek draaiende te houden, kunnen we rekenen op veel vrijwilligers. En dit is nodig. Af en toe missen we echter nog een paar mensen die willen bijspringen met praktische zaken: bezorgen en verdelen van materiaal, pakketten samenstellen, materiaal beheren, boodschappen doen, …

Tijd en frequentie

Het grootste deel van dit engagement is niet structureel, want is afhankelijk van de noden van het moment. We sturen de actuele vraag naar de poule van doe-vrijwilligers. Heb je tijd dan neem je dit op. Lukt het even niet, dan neemt een collega-vrijwilliger het op. Eventuele kleine structurele taken bekijken we met de groep (bijvoorbeeld beheer van communicatiemateriaal).

Dit engagement vraagt geen frequente vergaderingen of overlegmomenten. Nadruk ligt op het praktisch ondersteunen van de werking.

Ondersteuning

Binnen Dégage krijg je één aanspreekpunt waarbij je steeds terecht kan. Deze persoon introduceert je ook binnen de organisatie en bij andere vrijwilligers. We zorgen ervoor dat je ook de andere doe-vrijwilligers leert kennen.

Wij bieden ook

  • terugbetaling verplaatsingskosten
  • Verzekering BA 
  • Leuk contact met gelijkgezinden
  • Jaarlijks fun-moment met alle andere vrijwilligers binnen Dégage!
  • Je werkt constructief mee aan ons project om mobiliteit democratisch en toegankelijk te maken
  • Ook interesse in een andere taak binnen Dégage? Verder engagement is mogelijk!

Goesting?

Laat het ons weten via info@degage.be

Benieuwd naar de andere mogelijkheden binnen Dégage? Check onze vrijwilligerspagina !